Ruimtes & voorzieningen

Op de begane grond van het familiehuis vind je een ruime woonkamer met houtkachel. Er is ook centrale verwarming. In dit vertrek bevinden zich ook de keuken, ruime zithoek en grote eettafel met 7 stoelen. Er is een kinderstoel aanwezig. In de badkamer op de begane grond vind je een douche, bad, wastafel, toilet en wasmachine. Naast deze badkamer ligt een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een antiek kinderbedje en een opklapbed. 
Boven de woonkamer bevindt zich de tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, afgescheiden van elkaar door een kast. Er bevindt zich daar ook een wastafel. Voor het familiehuis is een klein terras.

In het bijgebouw kom je via een stenen trap op een deels overdekte terras met lange eettafel, bank, stoelen en buitenkachel. Hier is ook een ruime gemeenschappelijke binnenruimte met twee grote eettafels, 15 stoelen en een kleine keuken (koelkast, kookplaat, wasbak), houtkachel en een antieke slaapbank. Op de grote tafels kun je trouwens prima tafeltennissen, hiervoor is alles aanwezig. 
op de begane grond van het bijgebouw bevindt zich een extra douche (alleen koud water), toilet en wasbak. Tevens is deze ruimte de opslag voor tuinstoelen, parasols en wat kinderspeelgoed. 
Onderaan de stenen trap staat een zitje en een grote barbecue. 

In de hoge schuur tussen de twee huizen bevindt zich een schommel, tafelvoetbalspel en wat kinderfietsjes. 

Achter het bijgebouw vind je een moestuin en de boomgaard met een hangmat en trampoline met net. Het hele terrein is afgesloten.  
- woonkamer -

- keuken -
- badkamer -
- slaapkamer 1, kinderbed en klapbed -


- slaapkamer 1, tweepersoonsbed -



- slaapkamer 2, tweepersoonsbed -
- slaapkamer 2, eenpersoonsbed -

- slaapkamer 2, eenpersoonsbed -
- bbq -








- hangmat in de boomgaard -

- hoge terras -
- binnenruimte van bijgebouw met o.a. antieke slaapbank -